Tavuk şişini marine etmek için çeşitli soslar kullanılabilir, işte bazıları: 1. Ballı Hardal Sos: 3 yemek kaşığı bal, 3 yemek kaşığı hardal, 1 yemek kaşığı soya sosu ve 1/2 su bardağı su ile hazırlanır. 2. Blue Cheese Sos: 120 gram rokfor peyniri, 1 adet yumurta, 100 gram ekşi krema, 3 yemek kaşığı sirke ve 1 yemek kaşığı mayonez ile yapılır. 3. Köri Sos: 1 çay kaşığı köri sos, 100 ml krema ve tuz ile hazırlanır. 4. Yoğurt Sosu: 400 gr yoğurt ve 100 gr un ile yapılır, üzerine az miktarda tavuk suyu eklenerek sulandırılır. 5. Tandoori Sos: 1 yemek kaşığı rendelenmiş domates, 150 gram yoğurt, 1 tatlı kaşığı zerdeçal, 1 tatlı kaşığı toz biber, 1 tatlı kaşığı kimyon ve 1 tatlı kaşığı kişniş ile karıştırılır. Ayrıca, tavuk şişini marine ederken zeytinyağı, limon suyu, sarımsak, tuz ve karabiber gibi basit malzemelerle hazırlanan soslar da kullanılabilir.