Buradasın
Tavuk cigerini en lezzetli nasıl pişirilir?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Tavuk ciğerini en lezzetli şekilde pişirmek için aşağıdaki yöntemler uygulanabilir:
- Tavada pişirme:
- Tavuk ciğerleri iyice yıkanır, damarları temizlenir ve kağıt havluyla kurulanır 3.
- Orta-yüksek ateşte tavaya zeytinyağı veya tereyağı eklenir 3.
- İnce doğranmış soğanlar tavaya ekleyip karamelize olana kadar 4-5 dakika sotelenir 3.
- Ezilmiş sarımsaklar eklenip 1 dakika daha pişirilir 3.
- Tavuk ciğerleri tavaya yerleştirilir ve her iki yüzeyi de kızarana kadar pişirilir 3.
- Tuz, karabiber ve isteğe bağlı olarak kimyon veya kırmızı biber eklenir 3.
- Baharatlar ciğerlere eşit şekilde dağılana kadar birkaç dakika daha pişirilir 3.
- Fırında pişirme:
- Izgarada pişirme:
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: