Buradasın
Tavuk cigerini en lezzetli nasıl pişirilir?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Tavuk ciğerini en lezzetli şekilde pişirmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
- Malzeme Hazırlığı: 450-500 gram tavuk ciğeri, 1 çorba kaşığı un, yarım çay bardağı sıvı yağ, kekik, karabiber, kimyon, tuz, 1 adet büyük kuru soğan ve birkaç dal maydanoz gereklidir 12.
- Pişirme: Ciğeri yıkayıp beyaz kısımlarını kesin ve küçük küçük doğrayın 12. Tavaya koyup kısık ateşte kapağı kapalı halde pişirin 12. Suyunu çektiğinde yağ ilave edin 12.
- Baharat Ekleme: Yağ ile kızarmaya başlayan ciğerlere tercihe göre tuz, karabiber, kekik ve kimyonu ekleyin 12. Ocaktan almaya yakın 1 yemek kaşığı unu ciğerlerin üzerine serpin ve karıştırın 12.
- Servis: 2-3 dakika un kokusu geçmesi için kavurun ve ocağı söndürün 1. Kuru soğanları piyazlık doğrayıp elle ovun ve ciğerlere ekleyin 1. Servis tabağına alıp doğranmış maydanoz ile süsleyin 1.
Bu tarif, tavuk ciğerinin lezzetli ve pratik bir şekilde hazırlanmasını sağlar.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: