Tatar Bifteği Tarifi: Malzemeler: - 6 dilim bonfile (kıyma haline getirilmiş) - 1 tatlı kaşığı tuz - 1 tatlı kaşığı karabiber - 3 çorba kaşığı kapari - 3 diş sarımsak (dövülmüş) - 1 büyük soğan (ince doğranmış) - 4 çorba kaşığı zeytinyağı - 2 çorba kaşığı sirke - 2 çorba kaşığı maydanoz (ince kıyılmış) - 6 yumurtanın sarısı - 1 taze marul (dış yaprakları atılıp, yıkanmış) - 6 büyük domates (ince dilimlenmiş) Yapılışı: 1. Kıymayı büyük bir kaseye koyup tuz, biber, kapari, sarımsak, soğan, zeytinyağı, sirke ve maydanozu ekleyerek, bütün malzemeyi iyice karıştırın. 2. Kıymayı 6 eşit parçaya bölüp 6 küçük servis tabağına yerleştirerek her parçaya biftek biçimi verin. 3. Her bifteğin ortasında bir çukur açıp, bir yumurta sarısı koyun. 4. Marul yaprakları ve domates dilimleriyle süsleyip, servis edin.