Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Tandır durum eti pişirmeye dair bilgi bulunamadı. Ancak, tandır etinin genel pişirme yöntemlerinden bazıları şu şekildedir:
- Fırında tandır eti 23. Marine edilen et, döküm tencereye yerleştirilir ve kapağı kapalı şekilde 160-170°C'de 3-4 saat pişirilir 23. Son 30 dakikada yağlı kağıt çıkarılır ve etin üzeri kızartılır 3.
- Toprak tandırda tandır eti 2. Toprak tandırın tabanına közlenmiş odun kömürü yerleştirilir 2. Marine edilen et, şiş veya askıya alınarak tandırın ortasına indirilir ve tandırın ağzı kapatılır 2. Pişirme süresi, etin büyüklüğüne ve tandırın ısısına bağlı olarak 3-4 saat sürer 2.
En doğru ve güvenli pişirme yöntemi için bir uzmana danışılması önerilir.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: