Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Süt, çeşitli besinlerle karıştırıldığında daha faydalı hale gelebilir:
- Bal: Bağışıklık sistemini güçlendirir, sindirimi kolaylaştırır ve öksürüğe iyi gelir 1. 1 bardak süte 1 tatlı kaşığı bal karıştırılması önerilir 1.
- Tarçın: Kan şekerini dengelemeye yardımcı olur, kolesterolü düşürür ve zayıflamaya katkıda bulunur 1. 1 bardak sütle 1 çay kaşığı tarçın karıştırılabilir 1.
- Pekmez: Enerji sağlar, demir eksikliğini giderir ve mideyi kuvvetlendirir 1. Sütle pekmez karıştırılarak tüketilebilir 1.
- Muz: Kalsiyum, potasyum ve magnezyum açısından zengindir, sindirimi kolaylaştırır ve uzun süreli enerji sağlar 4. Süt ve muz karışımı, spor öncesi veya sonrası tüketildiğinde kasların onarılmasına yardımcı olur 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: