Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Soydan Turşusu'nun özellikleri şunlardır:
- Üretim Yeri ve Tarihi: 1984 yılında Manisa'da kurulan bir markadır 1.
- Çeşitlilik: Farklı sebzelerin turşusunu üretir, bunlar arasında lahana, salatalık ve lahana turşusu gibi çeşitler bulunur 12.
- Hazırlık Yöntemi: Doğal yöntemlerle, hiçbir koruyucu madde veya renklendirici kullanmadan, özel baharat karışımları ve tuzla fermente edilerek hazırlanır 1.
- Lezzet: Kereviz yaprağı, sarımsak, sirke ve tuzlu su kullanılarak yapılan turşuları, yoğun bir tada sahiptir 2.
- Satış Noktaları: İstanbul'da Bakırköy, Ortaköy, Şişli ve Beşiktaş'ta şubeleri bulunmaktadır 23.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: