Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Soğuk kahvenin daha iyi olmasının bazı nedenleri:
- Daha az asidite: Sıcak kahveye kıyasla soğuk kahve daha az asidiktir, bu da asit reflüsü veya mide ekşimesi gibi sindirim rahatsızlığı riskini azaltır 15.
- Daha iyi canlılık: Soğuk kahve, hızlı bir canlılık ve serinlik sağlar 1.
- Daha istikrarlı enerji artışı: Soğuk kahvedeki kafein, sıcak kahveye kıyasla daha kademeli olarak salınır ve ani artış ile peşinden gelen düşüş olmadan istikrarlı ve uzun süreli bir enerji artışı sağlar 1.
- Daha fazla antioksidan: Soğuk kahve, vücuttaki serbest radikallerle savaşmak için gerekli olan antioksidanlar açısından zengindir 1.
- Kan şekeri seviyelerini düşürme: Düzenli kahve tüketimi, insülin duyarlılığını artırarak kan şekeri seviyelerini düşürebilir 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: