• Buradasın

    Simit arası kaşar nasıl yapılır?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Simit arası kaşar yapmak için gerekli malzemeler:
    • 1 adet simit 15;
    • 1 adet yumurta 15;
    • sucuk 15;
    • kaşar peyniri 15;
    • tereyağı 15;
    • tuz, karabiber, pul biber 15.
    Yapılışı:
    1. Simiti enine ortadan ikiye ayırın 1.
    2. Tavaya tereyağını katıp eritin ve simidin iki iç kısmı da tavanın altına gelecek şekilde yerleştirin 1.
    3. Simidi ters çevirin 1.
    4. Kızarttığınız sucukları ve dilimlediğiniz kaşar peynirini simidin üzerine yerleştirin 1.
    5. Simidin üst kısmını diğer parçasıyla kapatın 1.
    6. Tavada tereyağı azalmışsa, simidin orta kısmına bir çay kaşığı tereyağı ekleyin 1.
    7. Küp küp doğranmış sucukları simidin ortasına yerleştirin, üzerine bir yumurta kırın ve biraz tuz ekleyin 1.
    8. Dilimlenmiş kaşar peyniri ve baharatları ekleyip, kaşar peyniri eriyene kadar ocağın altını kısın ve üzerine bir kapak kapatıp bekleyin 1.
    Dilerseniz bu işlemi fırında da yapabilirsiniz, bu şekilde yağ miktarı daha az olacaktır 1.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:

    Konuyla ilgili materyaller

    Simit içine hangi peynir konur?

    Simit içine beyaz peynir konulabilir.

    Simit tarifi nasıl yapılır?

    Simit tarifi için gerekli malzemeler: 1 su bardağı ılık su; 1 çay bardağı süt; 1 çay bardağı sıvı yağ; 1 çay kaşığı tuz; 1,5 tatlı kaşığı şeker; 1 tatlı kaşığı instant maya; Aldığı kadar un; 1 yumurta; 3 su bardağı su; 1 yemek kaşığı toz şeker; Susam. Yapılışı: 1. Ilık su, süt, sıvı yağ, tuz, şeker ve mayayı geniş bir kaba koyup karıştırın. 2. Unu azar azar ekleyerek yumuşak bir hamur elde edin. 3. Hamuru 30 dakika dinlendirin. 4. 3 bardak su, yumurta ve şekeri çırpma teliyle çırpın. 5. Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp uzun çubuklar yapın, ikiye katlayıp kıvırın. 6. Hazırladığınız simitleri önce yumurta ve şekerle hazırladığınız suya, ardından susama bulayın. 7. Tepsiye dizdiğiniz simitleri 220 derecede önceden ısıtılmış fırında 20 dakika pişirin. Püf noktaları: Suyun ve sütün ılık olması mayanın daha kolay aktifleşmesini sağlar. Unu yavaş yavaş ve kontrollü bir şekilde ilave edin. Simitlerin daha lezzetli olması için susamları teflon tavada kısık ateşte kavurun. Pişirdiğiniz simitleri buzdolabı poşetinde saklayarak daha sonra ısıtabilirsiniz.

    Sucuklu kaşarlı simit nasıl pişirilir?

    Sucuklu kaşarlı simit pişirmek için gerekli malzemeler: 4 adet simit; 200 gram sucuk; 200 gram rendelenmiş kaşar peyniri; 1 yemek kaşığı zeytinyağı; 1 tatlı kaşığı pul biber (isteğe bağlı); Tuz (isteğe bağlı); Susam (simitlerin üzeri için). Pişirme aşamaları: 1. Sucukları ince dilimler halinde kesin. 2. Simitleri bir fırın tepsisine yerleştirin. 3. Simitlerin ortasına önceden hazırlanmış sucuk dilimlerini yerleştirin. 4. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında, simitler altın rengi alana kadar yaklaşık 10-15 dakika pişirin. Kaşarlı sucuklu simitler fırından çıktıktan sonra, sıcak olarak servis edilmelidir.