Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Sucuklu kaşarlı simit pişirmek için gerekli malzemeler:
- 4 adet simit 15;
- 200 gram sucuk 1;
- 200 gram rendelenmiş kaşar peyniri 1;
- 1 yemek kaşığı zeytinyağı 1;
- 1 tatlı kaşığı pul biber (isteğe bağlı) 1;
- Tuz (isteğe bağlı) 1;
- Susam (simitlerin üzeri için) 1.
Pişirme aşamaları:
- Sucukları ince dilimler halinde kesin 15.
- Simitleri bir fırın tepsisine yerleştirin 1. Üzerlerine zeytinyağı sürüp, isteğe bağlı olarak pul biber ve tuz serpin 1.
- Simitlerin ortasına önceden hazırlanmış sucuk dilimlerini yerleştirin 1. Üzerine rendelenmiş kaşar peynirini bolca serpiştirerek kapatın 1.
- Önceden ısıtılmış 180 derece fırında, simitler altın rengi alana kadar yaklaşık 10-15 dakika pişirin 1.
Kaşarlı sucuklu simitler fırından çıktıktan sonra, sıcak olarak servis edilmelidir 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: