Buradasın
Servis şekillerine göre restoranlar nasıl sınıflandırılır?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Restoranlar, servis şekillerine göre şu şekilde sınıflandırılabilir:
- Amerikan Servisi: Yemekler mutfakta tabaklanıp doğrudan müşteriye sunulur 123.
- Fransız Servisi: Yemekler, müşterinin önünde kesilerek ve tabağa konularak servis edilir 123.
- Rus Servisi: Yemekler sırayla masaya getirilir ve garsonlar tarafından servis edilir 123.
- İngiliz Servisi: Yemekler, servis arabasıyla masaya getirilir ve garsonlar tarafından müşterilere sunulur 23.
- Açık Büfe Servisi: Müşteriler, kendi tercihlerine göre yiyecekleri alarak tabaklarını hazırlar 23.
- Self Servis (Fast Food Servisi): Müşteriler, siparişlerini kasada verir ve yiyeceklerini kendileri alır 23.
Ayrıca, restoranlar hızlı servis (fast food), orta düzey ve üst düzey restoranlar olarak da sınıflandırılabilir 5.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: