Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Şekerli krep, çeşitli malzemelerle tatlandırılabilir:
- Pudra şekeri 34. Kreplerin üzerine pudra şekeri serpilebilir 34.
- Reçel 15. Krepin üzerine reçel (frambuaz veya çilek reçeli gibi) sürülebilir 15.
- Çikolata sosu veya çikolata 15. Sıcak çikolata sosu dökülebilir veya krep çikolata ile tatlandırılabilir 15.
- Taze meyve 35. Krep, dilimlenmiş çilek, muz, kivi veya yaban mersini gibi taze meyvelerle süslenebilir 35.
- Kakaolu fındık kreması 5. Sade şekerli krepe sürülen kakaolu fındık kreması, zengin bir tat katar 5.
- Peynir ve bal karışımı 5. Yumuşak beyaz peynir ile biraz bal karıştırılarak tatlı ve tuzlu bir lezzet dengesi oluşturulabilir 5.
- Fındık veya ceviz parçaları 5. Krebin içerisine eklenen çerezler, hem tat hem de doku açısından zenginlik sağlar 5.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: