Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Şeker fasulyenin püf noktaları:
- Fasulye seçimi: Tanesiz, kısa ve incecik olan şeker fasulye kullanılmalıdır 5.
- Islatma: Fasulyeler bir gece önceden ıslatılmalıdır 12.
- Pişirme: Kısık ateşte ağır ağır pişirilmelidir 1.
- Tereyağı kullanımı: Yemek daha lezzetli olması için tereyağı ile yapılmalıdır 12.
- Limon ekleme: Fasulyelerin dağılmasını önlemek için pişirme sırasında limon eklenebilir 2.
- Un ekleme: Kıvamın daha iyi olması için un eklenebilir 2.
- Ölçülü salça kullanımı: Salçanın ölçülü konulması, yemeğin rengini tam yakalamayı sağlar 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: