Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Sebze suyunun içine konulabilecek bazı sebzeler şunlardır:
- Soğan: Sebze suyunun temel lezzetini verir 12.
- Havuç: Tatlı bir lezzet katar ve suyu zenginleştirir 12.
- Sarımsak: Yoğun bir aroma sağlar 1.
- Kereviz: Özellikle kereviz sapları, farklı bir tat ve aroma katar 12.
- Domates: Taze domates veya domates püresi kullanarak asidik bir tat katılabilir 1.
- Patates: Kremsi bir doku sağlar ve suyun yoğunluğunu artırır 1.
- Pırasa: Hafif tatlı ve soğanlı bir lezzet ekler 12.
- Biber: Renklilik ve tat katmak için kullanılabilir 1.
- Ispanak ve lahana: Yeşil yapraklı sebzeler, besin değerini artırır 1.
- Kabak: Hafif bir tat ile suyun dokusunu artırabilir 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: