Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Ruby çikolatanın farkı, diğer çikolata türlerinden hem görüntü hem de tat bakımından ayrılmasıdır 23.
Ruby çikolatanın özellikleri:
- Renk: Kendine has pastel pembe bir tonu vardır 235. Bu renk, özel kakao çekirdeklerindeki pigmentler sayesinde doğal olarak elde edilir ve herhangi bir katkı maddesi içermez 23.
- Tat: Ahududu, yaban mersini ve beyaz çikolatanın karışımını andırır 123. Hem tatlı hem de ekşi bir tadı vardır 23.
- Üretim: Fermente edilmemiş Brazil Lavados kakao çekirdeklerinden üretilir 34.
- Kullanım Alanları: Tablet çikolata, özel tatlılar, dondurma, gofret ve bisküvilere aroma verme, çikolatalı süt tercihleri gibi çeşitli alanlarda kullanılır 25.
Ruby çikolata, nadir bulunması ve özel üretim süreci nedeniyle diğer çikolata türlerine göre daha yüksek bir fiyata sahiptir 5.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: