• Gündem
  • Alışveriş
  • Finans
  • YaCevap
  • Seyahat
  • Video
  • Görsel
  • Ana Sayfa
  • Teknoloji
  • Psikoloji ve İlişkiler
  • Bilim ve Eğitim
  • Yemek
  • Kültür ve Sanat
  • Filmler ve Diziler
  • Ekonomi ve Finans
  • Oyun
  • Spor
  • Güzellik ve Moda
  • Faydalı İpuçları
  • Otomobil
  • Hukuk
  • Seyahat
  • Hayvanlar ve doğa
  • Sağlık
  • Diğer
  • Buradasın
    • YaCevap ›
    • Yemek ›

    Romano peynirinin tadı nasıl?

    • #Gıda
    • #Peynir
    • #Tad

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Romano peyniri, keskin ve tuzlu bir tada sahiptir 14. Tadı, parmesanı andırır ancak daha özgün ve yoğun olarak tanımlanır 4.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:

      Yanıtı değerlendir

      5 kaynak

      1. ekolfood.com.tr
        1
      2. yemekcesitleri.food.blog
        2
      3. knowway.org
        3
      4. palivorciftligi.com
        4
      5. instagram.com
        5
    • Romano peyniri nasıl üretilir?

    • Romano peyniri hangi yemeklerde kullanılır?

    • Parmesan ve Romano arasındaki farklar nelerdir?

    • Daha fazla bilgi

    Konuyla ilgili materyaller

    Pecorino Romano peyniri olgunlaştırılmış mı?

    Evet, Pecorino Romano peyniri olgunlaştırılmış bir peynirdir. Bu peynirin olgunlaşma süresi genellikle 8 ila 12 ay arasında değişmektedir.
    • #Gıda
    • #Peynir
    • #Olgunlaşma
    5 kaynak

    Romano peyniri nerenin malı?

    Romano peyniri, İtalya'nın Piedmont bölgesinde ortaya çıkmıştır.
    • #Gıda
    • #Peynir
    • #İtalya
    5 kaynak

    İtalyanların en iyi peyniri hangisi?

    İtalyanların en iyi peyniri olarak kabul edilebilecek tek bir peynir yoktur, çünkü İtalya'da çok çeşitli ve kaliteli peynirler üretilmektedir. İşte bazı ünlü İtalyan peynirleri: Parmesan (Parmigiano Reggiano). Mozzarella. Gorgonzola. Asiago. Fontina.
    • #Gıda
    • #Peynir
    • #İtalyanMutfağı
    5 kaynak

    En lezzetli peynir nasıl anlaşılır?

    En lezzetli peyniri anlamak için şu özelliklere dikkat edilmelidir: 1. Kesim ve Görünüm: Peynirin kesimi düzgün olmalı, üzerinde küf veya salamura kalıntıları bulunmamalıdır. 2. Renk: Beyaz peynir net beyaz renkte olmalı, sarımsı, maviden yeşile dönük renkler içermemelidir. 3. Koku ve Tat: Peynirin kokusu küf, amonyak veya yem kokusu gibi kötü kokular içermemeli, tadı ekşi, keskin, yakıcı, acı ve metalik olmamalıdır. 4. Yapı: Peynirin yapısı ne çok yumuşak ne de çok sert olmalı, deliksiz ve pürüzsüz olmalıdır. Ayrıca, peynirin üretim yöntemi, kullanılan süt ve hijyen koşulları da lezzetini etkileyen önemli faktörlerdir.
    • #Teknoloji
    • #Yemek
    • #Peynir
    • #Lezzet
    • #Özellikler
    5 kaynak
  • Yazeka nedir?
Seçili sitelerdeki metinlere göre Yazeka tarafından oluşturulan yanıtlardır. Hatalar içerebilir. Önemli bilgileri kontrol ediniz.
  • © 2025 Yandex
  • Gizlilik politikası
  • Kullanıcı sözleşmesi
  • Hata bildir
  • Şirket hakkında
{"57vs0":{"state":{"logoProps":{"url":"https://yandex.com.tr"},"formProps":{"action":"https://yandex.com.tr/search","searchLabel":"Bul"},"services":{"activeItemId":"answers","items":[{"url":"https://yandex.com.tr/gundem","title":"Gündem","id":"agenda"},{"url":"https://yandex.com.tr/shopping","title":"Alışveriş","id":"shopping"},{"url":"https://yandex.com.tr/finance","title":"Finans","id":"finance"},{"url":"https://yandex.com.tr/yacevap","title":"YaCevap","id":"answers"},{"url":"https://yandex.com.tr/travel","title":"Seyahat","id":"travel"},{"url":"https://yandex.com.tr/video/search?text=popüler+videolar","title":"Video","id":"video"},{"url":"https://yandex.com.tr/gorsel","title":"Görsel","id":"images"}]},"userProps":{"loggedIn":false,"ariaLabel":"Menü","plus":false,"birthdayHat":false,"child":false,"isBirthdayUserId":true,"className":"PortalHeader-User"},"userIdProps":{"flag":"skin","lang":"tr","host":"yandex.com.tr","project":"neurolib","queryParams":{"utm_source":"portal-neurolib"},"retpath":"https%3A%2F%2Fyandex.com.tr%2Fyacevap%2Fc%2Fyemek%2Fq%2Fromano-peynirinin-tadi-nasil-533135714%3Flr%3D213%26ncrnd%3D99008","tld":"com.tr"},"suggestProps":{"selectors":{"form":".HeaderForm","input":".HeaderForm-Input","submit":".HeaderForm-Submit","clear":".HeaderForm-Clear","layout":".HeaderForm-InputWrapper"},"suggestUrl":"https://yandex.com.tr/suggest/suggest-ya.cgi?show_experiment=222&show_experiment=224","deleteUrl":"https://yandex.com.tr/suggest-delete-text?srv=web&text_to_delete=","suggestPlaceholder":"Yapay zeka ile bul","platform":"desktop","hideKeyboardOnScroll":false,"additionalFormClasses":["mini-suggest_theme_tile","mini-suggest_overlay_tile","mini-suggest_expanding_yes","mini-suggest_prevent-empty_yes","mini-suggest_type-icon_yes","mini-suggest_personal_yes","mini-suggest_type-icon_yes","mini-suggest_rich_yes","mini-suggest_overlay_dark","mini-suggest_large_yes","mini-suggest_copy-fact_yes","mini-suggest_clipboard_yes","mini-suggest_turboapp_yes","mini-suggest_expanding_yes","mini-suggest_affix_yes","mini-suggest_carousel_yes","mini-suggest_traffic_yes","mini-suggest_re-request_yes","mini-suggest_source_yes","mini-suggest_favicon_yes","mini-suggest_more","mini-suggest_long-fact_yes","mini-suggest_hide-keyboard_yes","mini-suggest_clear-on-submit_yes","mini-suggest_focus-on-change_yes","mini-suggest_short-fact_yes","mini-suggest_app_yes","mini-suggest_grouping_yes","mini-suggest_entity-suggest_yes","mini-suggest_redesigned-navs_yes","mini-suggest_title-multiline_yes","mini-suggest_type-icon-wrapped_yes","mini-suggest_fulltext-highlight_yes","mini-suggest_fulltext-insert_yes","mini-suggest_lines_multi"],"counter":{"service":"neurolib_com_tr_desktop","url":"//yandex.ru/clck/jclck","timeout":300,"params":{"dtype":"stred","pid":"0","cid":"2873"}},"noSubmit":false,"formAction":"https://yandex.com.tr/search","tld":"com.tr","suggestParams":{"srv":"serp_com_tr_desktop","wiz":"TrWth","yu":"9673389051755469888","lr":213,"uil":"tr","fact":1,"v":4,"use_verified":1,"safeclick":1,"skip_clickdaemon_host":1,"rich_nav":1,"verified_nav":1,"rich_phone":1,"use_favicon":1,"nav_favicon":1,"mt_wizard":1,"history":1,"nav_text":1,"maybe_ads":1,"icon":1,"hl":1,"n":10,"portal":1,"platform":"desktop","mob":0,"extend_fw":1,"suggest_entity_desktop":"1","entity_enrichment":"1","entity_max_count":"5"},"disableWebSuggest":false},"context":{"query":"","reqid":"1755469909301610-1478033177077159774-balancer-l7leveler-kubr-yp-sas-173-BAL","lr":"213","aliceDeeplink":"{\"text\":\"\"}"},"baobab":{"parentNode":{"context":{"genInfo":{"prefix":"57vsw01-0-1"},"ui":"desktop","service":"neurolib","fast":{"name":"neuro_library","subtype":"header"}}}}},"type":"neuro_library","subtype":"header"},"57vs1":{"state":{"links":[{"id":"main","url":"/yacevap","title":"Ana Sayfa","target":"_self"},{"id":"technologies","url":"/yacevap/c/teknoloji","title":"Teknoloji","target":"_self"},{"id":"psychology-and-relationships","url":"/yacevap/c/psikoloji-ve-iliskiler","title":"Psikoloji ve İlişkiler","target":"_self"},{"id":"science-and-education","url":"/yacevap/c/bilim-ve-egitim","title":"Bilim ve Eğitim","target":"_self"},{"id":"food","url":"/yacevap/c/yemek","title":"Yemek","target":"_self"},{"id":"culture-and-art","url":"/yacevap/c/kultur-ve-sanat","title":"Kültür ve Sanat","target":"_self"},{"id":"tv-and-films","url":"/yacevap/c/filmler-ve-diziler","title":"Filmler ve Diziler","target":"_self"},{"id":"economics-and-finance","url":"/yacevap/c/ekonomi-ve-finans","title":"Ekonomi ve Finans","target":"_self"},{"id":"games","url":"/yacevap/c/oyun","title":"Oyun","target":"_self"},{"id":"sport","url":"/yacevap/c/spor","title":"Spor","target":"_self"},{"id":"beauty-and-style","url":"/yacevap/c/guzellik-ve-moda","title":"Güzellik ve Moda","target":"_self"},{"id":"useful-tips","url":"/yacevap/c/faydali-ipuclari","title":"Faydalı İpuçları","target":"_self"},{"id":"auto","url":"/yacevap/c/otomobil","title":"Otomobil","target":"_self"},{"id":"law","url":"/yacevap/c/hukuk","title":"Hukuk","target":"_self"},{"id":"travel","url":"/yacevap/c/seyahat","title":"Seyahat","target":"_self"},{"id":"animals-and-nature","url":"/yacevap/c/hayvanlar-ve-doga","title":"Hayvanlar ve doğa","target":"_self"},{"id":"health","url":"/yacevap/c/saglik","title":"Sağlık","target":"_self"},{"id":"other","url":"/yacevap/c/diger","title":"Diğer","target":"_self"}],"activeLinkId":"food","title":"Kategoriler","baobab":{"parentNode":{"context":{"genInfo":{"prefix":"57vsw02-0-1"},"ui":"desktop","service":"neurolib","fast":{"name":"neuro_library","subtype":"header-categories"}}}}},"type":"neuro_library","subtype":"header-categories"},"57vs2":{"state":{"tld":"com.tr","markdown":"**Romano peyniri**, **keskin ve tuzlu** bir tada sahiptir [```1```](https://ekolfood.com.tr/pecorino-romano-zanetti/)[```4```](https://www.palivorciftligi.com/blog/icerik/sert-ve-oldukca-keskin-bir-tada-sahip-pecorino-romano-peyniri). Tadı, **parmesanı andırır** ancak daha özgün ve yoğun olarak tanımlanır [```4```](https://www.palivorciftligi.com/blog/icerik/sert-ve-oldukca-keskin-bir-tada-sahip-pecorino-romano-peyniri).","sources":[{"sourceId":1,"url":"https://ekolfood.com.tr/pecorino-romano-zanetti/","title":"PECORINO ROMANO - ZANETTI - Ekol Food","shownUrl":"https://ekolfood.com.tr/pecorino-romano-zanetti/"},{"sourceId":2,"url":"https://yemekcesitleri.food.blog/2020/11/01/pecorino-romano-italya/","title":"Pecorino Romano (İtalya) – Mutfak Kültürü","shownUrl":"https://yemekcesitleri.food.blog/2020/11/01/pecorino-romano-italya/"},{"sourceId":3,"url":"https://www.knowway.org/tr/romano-peyniri-hafif-ve-kremal%C4%B1-bir-lokum","title":"Romano Peyniri: Hafif ve Kremalı Bir Lokum","shownUrl":"https://www.knowway.org/tr/romano-peyniri-hafif-ve-kremal%C4%B1-bir-lokum"},{"sourceId":4,"url":"https://www.palivorciftligi.com/blog/icerik/sert-ve-oldukca-keskin-bir-tada-sahip-pecorino-romano-peyniri","title":"Sert ve Oldukça Keskin Bir Tada Sahip Pecorino Romano...","shownUrl":"https://www.palivorciftligi.com/blog/icerik/sert-ve-oldukca-keskin-bir-tada-sahip-pecorino-romano-peyniri"},{"sourceId":5,"url":"https://www.instagram.com/p/CvNNi78K3m0/","title":"Tadıyla İtalya'yı Evine Getir: Coğrafi İşaretli Pecorino Romano...","shownUrl":"https://www.instagram.com/p/CvNNi78K3m0/"}],"isHermione":false,"headerProps":{"header":"Romano peynirinin tadı nasıl?","homeUrl":"/yacevap","categoryUrl":"/yacevap/c/yemek","categoryTitle":"Yemek","canUseNativeShare":false,"extralinksItems":[{"variant":"reportFeedback","reportFeedback":{"feature":"YazekaAnswers","title":"Bu yanıtta yanlış olan ne?","checkBoxLabels":[{"value":"Uygunsuz veya aşağılayıcı yanıt"},{"value":"Soruma yanıt verilmedi"},{"value":"Bilgi hataları var"},{"value":"Bilgi yetersiz"},{"value":"Bilgi güncel değil"},{"value":"Görüntüleme hataları"},{"value":"Yanıtta kullanılan kaynaklar güvenilir değil"},{"value":"Bu soru için yanıt gerekmiyor"},{"value":"Diğer"}]}}],"tags":[{"href":"/yacevap/t/gida","text":"#Gıda"},{"href":"/yacevap/t/peynir","text":"#Peynir"},{"href":"/yacevap/t/tad","text":"#Tad"}]},"suggestProps":{"suggestItems":[{"id":0,"text":"Romano peyniri nasıl üretilir?","url":"/search?text=Romano+peyniri+nas%C4%B1l+yap%C4%B1l%C4%B1r%3F&promo=force_neuro"},{"id":1,"text":"Romano peyniri hangi yemeklerde kullanılır?","url":"/search?text=Romano+peyniri+hangi+yemeklerde+kullan%C4%B1l%C4%B1r%3F&promo=force_neuro"},{"id":2,"text":"Parmesan ve Romano arasındaki farklar nelerdir?","url":"/search?text=Parmesan+ve+Romano+aras%C4%B1ndaki+farklar&promo=force_neuro"},{"id":-1,"url":"/search?text=Romano+peynirinin+tad%C4%B1+nas%C4%B1l%3F&promo=force_neuro","text":"Daha fazla bilgi"}]},"feedbackProps":{"feature":"YazekaAnswers","baseProps":{"metaFields":{"yandexuid":"9673389051755469888","reqid":"1755469909301610-1478033177077159774-balancer-l7leveler-kubr-yp-sas-173-BAL"}},"positiveCheckboxLabels":[{"value":"Yanıtı çok beğendim"},{"value":"Yanıtta gerekli bilgiler var"},{"value":"Kolay anlaşılır"},{"value":"Diğer"}],"negativeCheckboxLabels":[{"value":"Uygunsuz veya aşağılayıcı yanıt"},{"value":"Soruma yanıt verilmedi"},{"value":"Bilgi hataları var"},{"value":"Bilgi yetersiz"},{"value":"Bilgi güncel değil"},{"value":"Görüntüleme hataları"},{"value":"Yanıtta kullanılan kaynaklar güvenilir değil"},{"value":"Bu soru için yanıt gerekmiyor"},{"value":"Diğer"}]},"dialogStoreProps":{"baseUrl":"","baseUrlWs":""},"globalStoreProps":{"imageBackendUrl":"https://yandex.com.tr/images-apphost/image-download?cbird=171","query":"","retina":false,"avatarId":"0","isHermione":false,"isMacOS":false,"tld":"com.tr","isEmbeddedFuturis":false,"isLoggedIn":false,"brand":"yazeka","reqId":"1755469909301610-1478033177077159774-balancer-l7leveler-kubr-yp-sas-173-BAL","device":{"isIOS":false,"platform":"desktop"}},"baobab":{"parentNode":{"context":{"genInfo":{"prefix":"57vsw03-0-1"},"ui":"desktop","service":"neurolib","fast":{"name":"neuro_library","subtype":"question"}}}}},"type":"neuro_library","subtype":"question"},"57vs3":{"state":{"relatedMaterials":[{"favicons":["https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://ekolfood.com.tr/pecorino-romano-zanetti/?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://yemekcesitleri.food.blog/2020/11/01/pecorino-romano-italya/?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.bitkiaromasi.com/peynir/pecorino-romano-peyniri/?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.lezzet.com.tr/lezzetten-haberler/romano-peyniri-nedir-nasil-kullanilir?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.ragyu.com.tr/zanetti-olgunlastirilmis-pecorino-romano-peyniri?size=16&stub=1"],"href":"/yacevap/c/yemek/q/pecorino-romano-peyniri-olgunlastirilmis-mi-2422719137","header":"Pecorino Romano peyniri olgunlaştırılmış mı?","teaser":"Evet, Pecorino Romano peyniri olgunlaştırılmış bir peynirdir. Bu peynirin olgunlaşma süresi genellikle 8 ila 12 ay arasında değişmektedir.","tags":[{"href":"/yacevap/t/gida","text":"#Gıda"},{"href":"/yacevap/t/peynir","text":"#Peynir"},{"href":"/yacevap/t/olgunlasma","text":"#Olgunlaşma"}]},{"favicons":["https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.knowway.org/tr/romano-peyniri-hafif-ve-kremal%C4%B1-bir-lokum?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.lezzet.com.tr/lezzetten-haberler/romano-peyniri-nedir-nasil-kullanilir?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://milanogourmet.com.tr/pecorino-romano-italya-250-gr?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.palivorciftligi.com/blog/icerik/sert-ve-oldukca-keskin-bir-tada-sahip-pecorino-romano-peyniri?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://egepazarindan.com/pecorino-romano-nedir/?size=16&stub=1"],"href":"/yacevap/c/yemek/q/romano-peyniri-nerenin-mali-704061663","header":"Romano peyniri nerenin malı?","teaser":"Romano peyniri, İtalya'nın Piedmont bölgesinde ortaya çıkmıştır.","tags":[{"href":"/yacevap/t/gida","text":"#Gıda"},{"href":"/yacevap/t/peynir","text":"#Peynir"},{"href":"/yacevap/t/italya","text":"#İtalya"}]},{"favicons":["https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://gezenmibilir.com/forum/italya/italyanin-en-guzel-peynirleri/?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://lezzetperisi.com/italyan-mutfagi/italya-nin-enfes-peynir-cesitleri-her-damak-zevkine-uygun-10-secim/232149?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://tr.cheeseofchoice.org/populer-italyan-peynirleri/?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://fooduristik.com/dokusuna-gore-en-populer-italyan-peynir-cesitleri/?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.unileverfoodsolutions.com.tr/konsept-uygulamalarimiz/dunya-mutfagi/italyan-peynir-cesitleri.html?size=16&stub=1"],"href":"/yacevap/c/yemek/q/italyanlarin-en-iyi-peyniri-hangisi-3939033856","header":"İtalyanların en iyi peyniri hangisi?","teaser":"İtalyanların en iyi peyniri olarak kabul edilebilecek tek bir peynir yoktur, çünkü İtalya'da çok çeşitli ve kaliteli peynirler üretilmektedir. İşte bazı ünlü İtalyan peynirleri: Parmesan (Parmigiano Reggiano). Mozzarella. Gorgonzola. Asiago. Fontina.","tags":[{"href":"/yacevap/t/gida","text":"#Gıda"},{"href":"/yacevap/t/peynir","text":"#Peynir"},{"href":"/yacevap/t/italyanmutfagi","text":"#İtalyanMutfağı"}]},{"favicons":["https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://migrostv.migros.com.tr/kahvaltilarin-olmazsa-olmazi-peynirin-iyisi-nasil-anlasilir?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.lezzet.com.tr/lezzetten-haberler/kaliteli-peynir-nasil-anlasilir?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://dadamutfak.com/puf-noktalari/kaliteli-peynir-nasil-anlasilir?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.gurmerehberi.com/yemek-kulturu/yararli-bilgiler/iyi-peynir-nasil-anlasilir?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://veterineranne.com/blog/icerik/gercek-kasar-peyniri-nasil-anlasilir?size=16&stub=1"],"href":"/yacevap/c/yemek/q/en-lezzetli-peynir-nasil-anlasilir-2160956946","header":"En lezzetli peynir nasıl anlaşılır?","teaser":"En lezzetli peyniri anlamak için şu özelliklere dikkat edilmelidir: 1. Kesim ve Görünüm: Peynirin kesimi düzgün olmalı, üzerinde küf veya salamura kalıntıları bulunmamalıdır. 2. Renk: Beyaz peynir net beyaz renkte olmalı, sarımsı, maviden yeşile dönük renkler içermemelidir. 3. Koku ve Tat: Peynirin kokusu küf, amonyak veya yem kokusu gibi kötü kokular içermemeli, tadı ekşi, keskin, yakıcı, acı ve metalik olmamalıdır. 4. Yapı: Peynirin yapısı ne çok yumuşak ne de çok sert olmalı, deliksiz ve pürüzsüz olmalıdır. Ayrıca, peynirin üretim yöntemi, kullanılan süt ve hijyen koşulları da lezzetini etkileyen önemli faktörlerdir.","tags":[{"href":"/yacevap/t/teknoloji","text":"#Teknoloji"},{"href":"/yacevap/t/yemek","text":"#Yemek"},{"href":"/yacevap/t/peynir","text":"#Peynir"},{"href":"/yacevap/t/lezzet","text":"#Lezzet"},{"href":"/yacevap/t/ozellikler","text":"#Özellikler"}]}],"baobab":{"parentNode":{"context":{"genInfo":{"prefix":"57vsw04-0-1"},"ui":"desktop","service":"neurolib","fast":{"name":"neuro_library","subtype":"related"}}}}},"type":"neuro_library","subtype":"related"},"57vs4":{"state":{"tld":"com.tr","isIos":false,"isQuestionPage":true,"baobab":{"parentNode":{"context":{"genInfo":{"prefix":"57vsw05-0-1"},"ui":"desktop","service":"neurolib","fast":{"name":"neuro_library","subtype":"ask_question"}}}}},"type":"neuro_library","subtype":"ask_question"},"57vs5":{"state":{"generalLinks":[{"id":"privacy-policy","text":"Gizlilik politikası","url":"https://yandex.com.tr/legal/privacy_policy/"},{"id":"terms-of-service","text":"Kullanıcı sözleşmesi","url":"https://yandex.com.tr/legal/tos/"},{"id":"report-error","text":"Hata bildir","url":"https://forms.yandex.com.tr/surveys/13748122.01a6645a1ef15703c9b82a7b6c521932ddc0e3f7/"},{"id":"about-company","text":"Şirket hakkında","url":"https://yandex.com.tr/project/portal/contacts/"}],"copyright":{"url":"https://yandex.com.tr","currentYear":2025},"socialLinks":[{"url":"https://www.tiktok.com/@yandex.turkiye","type":"tiktok","title":"TikTok"},{"url":"https://www.youtube.com/@YandexTurkiye","type":"youtube","title":"Youtube"},{"url":"https://www.facebook.com/YandexComTr","type":"facebook","title":"Facebook"},{"url":"https://www.instagram.com/yandex__turkiye/","type":"instagram","title":"Instagram"},{"url":"https://x.com/yndxturkiye","type":"x","title":"X"}],"categoriesLink":[],"disclaimer":"Seçili sitelerdeki metinlere göre Yazeka tarafından oluşturulan yanıtlardır. Hatalar içerebilir. Önemli bilgileri kontrol ediniz.","baobab":{"parentNode":{"context":{"genInfo":{"prefix":"57vsw06-0-1"},"ui":"desktop","service":"neurolib","fast":{"name":"neuro_library","subtype":"footer"}}}}},"type":"neuro_library","subtype":"footer"}}