Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Rize kahvaltısında genellikle şu lezzetler bulunur:
- Doğal köy tereyağı 2.
- Kaymak 2.
- Anzer balı 2.
- Tahin-pekmez 2.
- Reçel çeşitleri 2.
- Simit 2.
- Kızarmış ekmek 2.
- Patates kızartması 2.
- Taze yeşillikler, domates, salatalık (söğüş tabağı) 2.
- Mevsim meyveleri 2.
- Kuru kayısı, ceviz, kuru üzüm 2.
- Haşlanmış yumurta 2.
- Fındık ezmesi 2.
Ayrıca, kahvaltıda muhlama, kuymak, menemen, omlet, sahanda yumurta, kızarmış sucuk, gözleme ve tost gibi ekstralar da sunulabilir 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: