Buradasın
Restoranda işe başladıktan sonra ne yapılır?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Restoranda işe başladıktan sonra yapılması gerekenler şunlardır:
- Şirketi Araştırmak: İşletmenin büyüklüğü, sektördeki konumu, finansal durumu ve kültürü hakkında bilgi edinmek 4.
- Görevi Anlamak: İş tanımı, mesai saatleri ve beklentiler hakkında bilgi almak 4.
- İletişim Bilgilerini Almak: Gerektiğinde doğru kişilere ulaşabilmek için iletişim bilgilerini edinmek 4.
- Eğitim Almak: İş güvenliği, sağlık ve iş arkadaşlarıyla tanışma gibi konularda eğitimlere katılmak 1.
- Menüyü İncelemek: Restoranın menüsünü ve konseptini öğrenmek 3.
- Pazarlama Faaliyetlerine Katılmak: Sosyal medya ve web sitesi gibi pazarlama araçlarını kullanmak 2.
- Satış ve Müşteri Hizmetleri: Satış kanallarını değerlendirmek ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışmak 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: