Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Ravioli hamurunu kesmek için aşağıdaki adımları izlemek gerekmektedir:
- Hamuru Açma: Dinlendirdiğiniz hamuru merdane veya makarna makinesi yardımıyla ince bir şekilde açın, kalınlığı yaklaşık 1-2 mm olmalıdır 12.
- İç Harcı Yerleştirme: Açtığınız hamurun üzerine eşit aralıklarla iç harcı yerleştirin, harçların birbirine çok yakın olmamasına dikkat edin 1.
- İkinci Hamuru Kaplama: Üzerine ikinci bir hamur tabakası koyarak harçların etrafını elinizle bastırın, böylece raviolinizin kenarları iyi kapanır 1.
- Kesim İşlemi: Ravioli kesici veya bıçak ile raviolileri eşit büyüklükte kesin 12. Kenarların iyi kapanması için çatalla hafifçe bastırabilirsiniz 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: