Pum Pum Çorbası (Bartın) yapmak için gerekli malzemeler ve adımlar şunlardır: Malzemeler: - 4/5 su bardağı mısır unu - 3,5 su bardağı su - 2,5 su bardağı süt - 1-1,5 su bardağı et suyu - 3-4 dilim kıtır ekmek - 50 g rendelenmiş taze kaşar - Yarım kahve fincanı ayçiçek yağı - 1 çay kaşığı tuz - 1 çay kaşığı karabiber Hazırlanışı: 1. Et suyu, soğuk su ve mısır unu tencereye alınarak kaynayana kadar çırpılır. 2. Kıvamı koyulaştıktan sonra sütü ilave edilerek karıştırmaya devam edilir. 3. Ayrı bir tavada kıtır ekmekler ayçiçek yağı ile kavrulur. 4. Çorbanın tuzu ve biberi eklenir. 5. Çorba kaynadıktan sonra servis kasesine alınır. 6. Üzerine kıtır ekmekleri eklenir. 7. Rendelenmiş kaşar peyniri ile süslenerek servise hazırlanır.