Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Portekiz pastanesi tatlısı Nata'nın yapımı için gerekli malzemeler:
- 1 paket milföy hamuru 12;
- 300 ml süt 1;
- 4 yemek kaşığı un 1;
- 150 gr toz şeker 1;
- 4 yumurta sarısı 1;
- 1 çubuk tarçın 1;
- 1 limonun kabuğu 1.
Yapılışı:
- Fırını önceden 200 dereceye ısıtın 12.
- Süt, un ve şeker bir tencereye alınır ve sürekli karıştırarak kaynayana kadar pişirin 12.
- Karışım kaynamaya başladığında limon kabuğu ve tarçın çubuğunu ekleyin, ardından ocaktan alın 12.
- Karışımı biraz soğuttuktan sonra yumurta sarılarını ekleyin ve iyice karıştırın 12.
- Milföy hamurunu küçük daireler halinde kesin ve muffin kalıplarına yerleştirin 12.
- Hazırladığınız kremayı hamurun içine dökün 12.
- Önceden ısıtılmış fırında, üzeri altın sarısı rengini alana kadar yaklaşık 20-25 dakika pişirin 12.
- Fırından çıkan tatlıları soğuttuktan sonra üzerine pudra şekeri serpip servis edebilirsiniz 12.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: