Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Portakalın kabuğunu kolay soymak için aşağıdaki yöntemler kullanılabilir:
- Bıçakla Soyma: Portakalın iki ucunu kesin ve düz bir yüzeyde sabit tutarak bıçağın ucunu kabuk ve meyve eti arasına yerleştirerek kabuğunu yukarıdan aşağıya doğru yavaşça soyun 12.
- Kaşık Kullanımı: Portakalı dörde bölün, ardından bir kaşık yardımıyla kabuğunu meyveden nazikçe ayırın 3.
- Elle Soyma: Portakalın üst kısmındaki kabuğu parmaklarınızla kırın ve parçalar halinde soyun 4.
- Yuvarlama Tekniği: Kabuğunu gevşetmek için portakalı sert bir yüzey üzerinde hafifçe bastırarak yuvarlayın, ardından ellerinizle soyun 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: