Çilekli parfe yapmak için gerekli malzemeler: 300 ml krema; 5 mini beze; 2 yemek kaşığı pudra şeker; 200 ml süzme yoğurt; 200 g doğranmış çilek; 2 yemek kaşığı limon suyu. Yapılışı: 1. Krem karamel kalıplarının içini streç filmle kaplayın. 2. Krema, limon suyu, pudra şekeri ve yoğurdu mikserle çırpın. 3. Bezeleri küçük parçalara bölün ve çileklerle birlikte karışıma ekleyin. 4. Karışımı kalıplara paylaştırın ve 2,5 saat derin dondurucuda bekletin. 5. Sos için, çilek, limon suyu ve pudra şekerini mikserle karıştırın. 6. Parfeyi servis tabağına ters çevirip üzerindeki filmi kaldırın. Alternatif bir çilekli parfe tarifi: 1. Pakmaya Krem Şanti ile soğuk sütü derin bir kaseye alın. 2. Pakmaya ŞefKrema’yı da ilave edin. 3. Karışımın üzerine küp doğranmış kek ve çilek parçalarından ilave edin. 4. Spatula ile alttan üste doğru, meyveleri fazla zedelemeden karıştırın. 5. Karışımı streçle kaplanmış buzluğa dayanıklı kaplara paylaştırın.