Buradasın
Ovaletto portakallı pastacılık karışımı nasıl kullanılır?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Ovaletto Portakallı Pastacılık Karışımı kullanımı şu şekildedir:
- Hazırlık: Karışımı kullanmadan önce serin ve kokusuz bir yerde muhafaza ettiğinizden emin olun 1.
- Kullanım Oranı: Kek, pasta, kurabiye, dondurma, yenilebilir buzlar ve krem şantilerde %4 ile %8 oranında kullanın 13.
- Doğrudan Kullanım: Direkt kullanıma uygun değildir, önceden hazırlanması gerekmektedir 1.
- Kullanım Şekli: Karışımı diğer malzemelerle birlikte çırpma kabına ekleyin ve mikserle düşük hızda karıştırarak başlayın, ardından hızı artırarak devam edin 2.
Dikkat edilmesi gereken bir nokta, karışımda kullanılan renklendiricilerin (Tartrazin ve Allura Red AC) çocukların aktivite ve dikkatleri üzerinde olumsuz etkileri olabileceğidir 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: