Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Otellerde sezonluk aşçı, menü planlaması, malzeme temini, yemek hazırlığı ve sunumu gibi çeşitli görevleri yerine getirir 13.
Diğer sorumlulukları şunlardır:
- Mutfak hijyeni: Mutfak hijyenine özen göstermek ve güvenli bir çalışma ortamı sağlamak 1.
- Ekip yönetimi: Mutfak personelini yönetmek, işleri koordine etmek ve ekip içinde uyum sağlamak 1.
- Maliyet kontrolü: Menü maliyetlerini kontrol etmek ve bütçe içinde kalabilmek 1.
- Yenilik ve trend takibi: Yemek trendlerini takip ederek menülerde yenilikler yapmak 1.
- Etkinliklere katılım: Otelde düzenlenen özel etkinliklere ve özel gün yemeklerine katkı sağlamak 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: