Buradasın
Orjinal revaninin püf noktası nedir?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Orjinal revaninin püf noktaları şunlardır:
- Malzeme Sıcaklığı: Tüm malzemelerin oda sıcaklığında olması önemlidir 13.
- Şerbetin Sıcaklığı: Revani piştikten sonra üzerine dökülecek şerbetin sıcak olması, tatlının daha iyi şerbeti çekmesini sağlar 23.
- Yumurta Çırpma: Yumurtaların iyice çırpılması, revani tatlısının kabarmasını sağlar 24.
- Fırın Isıtma: Fırının önceden 180 dereceye ısıtılması, tatlının eşit şekilde pişmesini sağlar 34.
- Pişirme Süresi: Revani, genellikle 30-35 dakika pişirilmelidir 34.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: