Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Noodle'ın farklı çeşitleri şunlardır:
- Ramen: Buğday unu ve yumurta ile yapılan, ince ve uzun şeritler halinde olan Japon noodle'ı 12.
- Udon: Buğday unu ve sudan yapılan, kalın ve dolgun Japon noodle'ı, genellikle taze tüketilir 12.
- Soba: Karabuğday unundan yapılan, gri-kahverengi renkli ve fındık aromalı Japon noodle'ı 12.
- Somen: Buğday unu ve az miktarda yağ ile yapılan, incecik Japon noodle'ı, genellikle soğuk servis edilir 12.
- Egg Noodle: Yumurta, buğday unu ve su ile yapılan Çin eriştesi 13.
- Pirinç Eriştesi: Pirinç unu ile yapılan, glutensiz ve çeşitli genişliklerde olan noodle türü 23.
- Shirataki Noodle: Konja bitkisinin toz haline getirilmiş köklerinden elde edilen, yarı saydam ve jöleyi andıran noodle 23.
- Cam Erişte: Maş fasulyesi veya tatlı patates gibi sebzelerle yapılan, suyla temas ettiğinde şeffaflaşan noodle 23.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: