Buradasın
Nohutlu haşlama salçasız nasıl yapılır?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Salçasız Nohut Yemeği Tarifi:
Malzemeler:
Yapılışı:
- Nohudu bir gece önceden kaynar suya ıslatın 5.
- Ertesi gün nohutları süzüp yıkayın 5.
- Tencereye aldığınız nohutların üzerini geçecek kadar su ekleyin ve kaynamaya bırakın 5.
- Nohutlar gazından arınması için 1 çay kaşığı kimyon ekleyin 5.
- Düdüklü tencereye sıvı yağ koyun, küp küp doğradığınız soğanları ekleyip pembeleşinceye kadar kavurun 5.
- Nohutları ekleyip biraz karıştırın 5.
- 5 su bardağı su ekleyin, isteğe göre tuz ve baharatları atın 5.
- Düdüklünün kapağını kapatıp dumanı çıkmaya başladıktan sonra yaklaşık 35-40 dakika pişirin 5.
Püf Noktası:
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: