Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Mutfağa girebilecek kişiler, mutfak hiyerarşisine göre farklı görevlerde çalışabilirler:
- Executive Chef (Birinci Şef): Mutfağın genel yönetiminden sorumludur, menü planlaması, personel seçimi ve malzeme siparişleri gibi görevleri vardır 23.
- Sous Chef (İkinci Şef): Executive Chef'in yardımcısıdır, siparişleri kontrol eder, mutfak ekipmanlarını yönetir ve personelin çalışmalarını takip eder 23.
- Chef de Partie (Bölüm Şefi): Kendi bölümünde sorumlu olduğu yemeklerin üretiminden ve personel yönetiminden sorumludur 13.
- Aşçılar ve Kısım Şefleri: Yemeklerin hazırlanması ve pişirilmesinde görev alırlar 13.
- Komi: Aşçılara ve garsonlara yardımcı olur, servis yapar ve mutfağın temizliğinden sorumludur 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: