Mamuska tatlısı yapmak için aşağıdaki malzemeler ve adımlar izlenebilir: Malzemeler: - 1 paket baklavalık yufka - 125 gram tereyağı - 1,5 su bardağı ceviz içi - 2 yemek kaşığı pudra şekeri - 2 yemek kaşığı üzüm pekmezi - 3 su bardağı toz şeker - 3 su bardağı su - 3-4 damla limon suyu Yapılışı: 1. Şerbeti hazırlayın: Tencereye şeker ve suyu alıp kaynatın, limon suyunu ekleyip soğutun. 2. İç harcı hazırlayın: Ceviz, pudra şekeri ve üzüm pekmezini karıştırın. 3. Yufkaları kesin: Baklavalık yufkayı ortadan ikiye kesin ve uzun şeritler halinde 4 parmak genişliğinde kesin. 4. Muska şeklinde sarın: Her bir yufka parçasının ucuna iç harçtan koyup muska şeklinde sarın ve uç kısmını suya batırıp yapıştırın. 5. Kızartın: Ayçiçek yağını tavada ısıtıp muska tatlılarını kızartın. 6. Şerbete batırın: Kızarttığınız tatlıları soğuk şerbetin içine alıp 1-2 dakika bekletin. 7. Servis edin: Tatlıları tabağa alıp üzerine ince kıyılmış ceviz serperek servis edin.