Buradasın
Muffin yaparken süt yerine ne kullanılır?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Muffin yaparken süt yerine kullanılabilecek bazı alternatifler:
- Kefir 14. Hamurun daha kabarık ve nemli olmasını sağlar, ayrıca probiyotik içerir 4.
- Badem sütü 45. Hafif ve tatlı bir aroma katar, ancak daha az yağ içeriğine sahiptir 4.
- Soya sütü 34. İnek sütüne benzer bir kıvama sahiptir ve pudinginize daha kalın bir doku sağlayabilir 3.
- Hindistan cevizi sütü 34. Zengin ve kremsi bir dokuya sahiptir, ancak belirgin bir hindistan cevizi aroması katar 3.
- Yulaf sütü 34. Hafif tatlı bir tada sahiptir ve pudinginize kremsi bir doku katabilir 3.
- Pirinç sütü 34. İnce ve sulu bir yapıya sahiptir, ancak diğer süt ikameleriyle aynı kıvamı ve kremliği sağlamayabilir 3.
- Yoğurt (sulu yoğurt) 4. Kremsi ve hafif ekşi bir tada sahiptir, tarife zengin bir tat ve nem katar 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: