Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Meyve kebapları çeşitli meyve dilimlerinin şişlere dizilmesiyle hazırlanan atıştırmalıklardır 24. İşte bazı meyve kebabı çeşitleri:
- Ananas Kebabı: Ananas dilimleri, genellikle tavuk veya deniz ürünleri ile birlikte şişlere geçirilir 1.
- Elma ve Tarçın Kebabı: Elma dilimleri tarçın ve şekerle marine edilip şişlere geçirilir ve ızgarada pişirilir 1.
- Mango ve Şeftali Kebabı: Mango ve şeftali dilimleri, bal veya akçaağaç şurubu ile marine edilip şişe geçirilir 1.
- Karpuz ve Feta Kebabı: Karpuz dilimleri ve feta peyniri bir araya getirilip şişe geçirilir 1.
- Çilek ve Muz Kebabı: Çilek ve muz dilimleri bir araya getirilip şişe geçirilir, isteğe bağlı olarak çikolata sosu ile servis yapılır 14.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: