Buradasın
Metro şef damla çikolata nasıl kullanılır?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Metro Chef damla çikolata, pasta ve unlu mamullerde, dondurmalarda kullanılabilir 2.
Kullanım şekli:
- Eritme 23. Çikolata, benmari usulü, fırın veya mikrodalga gibi direkt ısı kaynakları kullanılarak 40-45 °C’de eritilir 23. Eritme sırasında çikolata asla direkt ateşe maruz bırakılmaz 23.
- Temperleme 3. Temperlemenin amacı, çikolatadaki kakao yağına mükemmel kristalizasyon yapısı kazandırmaktır 3.
- Soğutma 3. Kalıplama için ideal soğutma 10-12 °C, kaplama için ise 15-18 °C’dir 3.
Alerjen bilgisi: Soya ürünü ve süt ürünü içerir, eser miktarda fındık, antep fıstığı, badem ve gluten içerebilir 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: