Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Margarinin yerine kullanılabilecek bazı alternatifler:
- Zeytinyağı 24. Özellikle kek ve kurabiyelerde kullanılabilir 2.
- Hindistan cevizi yağı 24. Tatlı ve tuzlu yemeklerde kullanılabilir, yüksek ısıya dayanıklıdır 2.
- Avokado yağı 24. Kremsi dokusu sayesinde sandviç ve salatalarda kullanılabilir 2.
- Badem yağı 2. Tatlı tariflerinde kullanılabilir 2.
- Chia tohumu yağı 2. Yüksek omega-3 içeriği ile vücuda fayda sağlar 2.
- Yoğurt 2. Kıvamı sayesinde tariflerde margarin yerine kullanılabilir 2.
- Tereyağı 15. Özellikle kurabiye ve kek gibi ürünlerde kullanılabilir 15.
Margarin yerine kullanılacak alternatifin seçimi, kullanılan tarife ve kişisel tercihlere bağlıdır.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: