Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Maraş Tava'nın özellikleri:
- Malzeme uyumu 25. Patlıcan, et, domates, biber, soğan ve sarımsak gibi taze malzemelerin mükemmel uyumuyla hazırlanır 25.
- Pişirme yöntemi 25. Geleneksel taş fırında pişirilmesi, yemeğe özgü bir kıvam ve tat kazandırır 25.
- Besleyicilik ve doyuruculuk 25. Ramazan ayında özellikle tercih edilen, besleyici ve doyurucu bir yemektir 25.
- Yöresel bir lezzet 35. Kahramanmaraş yöresine özgü bir yemektir 35.
- Protein ve demir zenginliği 3. Bir porsiyon Maraş Tava, yaklaşık 245 kalori olup, protein ve demir açısından zengindir 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: