Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Mantı aparatı kullanmak için aşağıdaki adımları izlemek gerekmektedir:
- Hamuru Hazırlama: Makinenin düz merdanelerinden hamuru birkaç kez geçirerek erişte yapraklarını merdanelerle aynı kalınlığa getirin 12.
- Aparatı Takma: Atlas 150 ile birlikte gelen kesme aksesuarını çıkarıp yerine ravioli aparatını takın 12.
- Hamuru Kesme: Erişte yaprağının her iki yanını unlayın ve ikiye katlayın. Düzgün olmayan uçları kesip atın ve hamuru aparatın merdanelerinin arasından, kolu çeyrek tur çevirerek geçirin 12.
- Dolgu Ekleme: İki erişte yaprağının arasına dolgu malzemesini koyun ve kolu yavaşça çevirerek mantıyı tamamlayın 12. Gerekirse daha fazla dolgu malzemesi ekleyin ve tüm malzemenin kullanıldığından emin olun 1.
- Pişirme: Mantıyı haşlamak için bol su kaynatın ve mantıları içine atın. Mantılar suyun yüzeyine çıkınca pişmiş demektir 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: