Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kolay mantı kesme için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
- Hamur Hazırlığı: 6 su bardağı un, 1 yumurta ve yarım yemek kaşığı tuzu geniş bir kapta yoğurun 1. Azar azar su ekleyerek ele yapışmayan bir hamur elde edin 3.
- Hamuru Açma: Hamuru tezgahın üzerine biraz un serperek ince bir şekilde açın 1.
- Şerit Kesme: Açtığınız hamurdan iki parmak kalınlığında şeritler kesin 13.
- İç Harcı Ekleme: Şeritlerin ortasına kıymalı iç harcı yerleştirin 13.
- Sarma: Hamuru katlayıp kenarlarını sıkıca kapatın, böylece rulo şeklinde bir mantı elde edin 4.
- Kesme: Ruloyu bıçak yardımıyla istediğiniz büyüklükte kesin 3.
- Pişirme: Kestiğiniz mantıları kaynayan suya atıp haşlayın 34.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: