Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kolay mantı kesme için aşağıdaki adımlar izlenebilir:
- Hamur Hazırlığı: Un, yumurta, karabiber, tuz ve kıymayı karıştırarak kulak memesi kıvamında bir hamur elde edin 14. Hamuru 20 dakika dinlendirin 4.
- Hamur Açma: Hamuru iki bezeye ayırın ve ince bir şekilde açın 4.
- Doldurma: Açtığınız hamurun üzerine ikinci hamuru kapatın ve kıymalı iç harcı her iki hamurun ortasına gelecek şekilde yerleştirin 4.
- Kesme: Rulet kesici yardımıyla mantıyı kesin 4. Eğer kıyma parçası kalırsa, kenarları elle yapıştırın 4.
- Pişirme: Kaynar suya tuz ekleyip mantıyı 10-12 dakika haşlayın 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: