Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Mandalina ve portakal karışımını tüketmek için birkaç öneri:
- Meyve Çayı: Mandalina, portakal ve havucu yıkayıp kabuklarını soyduktan sonra birkaç parçaya ayırarak blenderda püre kıvamına gelene kadar ezin 4. Karışımı buz kalıplarında dondurup, üzerine sıcak su ve bal ekleyerek meyve çayı olarak tüketebilirsiniz 4.
- Ginger Shot: Taze zencefil, mandalina, portakal ve limonu blenderda püre haline getirip, elde edilen karışımın suyunu süzgeçten geçirerek zencefilli meyve suyu elde edebilirsiniz 2. Bu karışıma limon ve portakalın suyunu, ayrıca zerdeçal ve karabiberi ekleyip shot şişelerinde buzdolabında muhafaza edebilirsiniz 2.
- Doğal Grip İlacı: Mandalina, portakal ve limonun kabuklarını soyup katı meyve sıkacağından geçirerek taze meyve suyu hazırlayabilirsiniz 4.
Narenciye meyvelerini taze tüketmek, vitamin ve besin değerlerini daha iyi korumanızı sağlar 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: