Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Makaron çeşitleri oldukça çeşitlidir ve farklı tatlar ve görünümler sunar 2. İşte bazı popüler makaron çeşitleri:
- Klasik Badem Makaron: Badem unu, şeker ve yumurta beyazından yapılır 14.
- Çikolatalı Makaron: Kakaolu badem unu kullanılarak yapılır ve çikolata dolgusu içerir 12.
- Fransız Vanilyalı Makaron: Vanilya özleri veya vanilin şeker içerir ve vanilya kreması ile doldurulur 1.
- Yaban Mersinli Makaron: Yaban mersini püresi eklenerek yapılır ve tatlı-ekşi bir lezzet sunar 1.
- Limonlu Makaron: Limon kabuğu veya limon suyu eklenerek yapılır ve taze bir lezzet sunar 1.
- Lavantalı Makaron: Lavanta özleri eklenerek yapılır ve hoş bir çiçeksi aroma sunar 12.
- Karamel Makaron: Karamel özleri veya karamel sosu eklenerek yapılır ve tatlı bir karamel lezzeti sunar 1.
- Çilekli Makaron: Çilek püresi veya kurutulmuş çilek tozu eklenerek yapılır 1.
- Espresso Makaron: Kahve özleri veya kahve tozu eklenerek yapılır ve yoğun bir kahve aroması sunar 1.
Ayrıca, vegan ve glutensiz makaron çeşitleri de bulunmaktadır 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: