Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kurabiyelerin süslenmesi için kullanılabilecek bazı malzemeler:
- Glazür: Pudra şekeri, yarım limon suyu ve iki yumurta akının karıştırılmasıyla elde edilir 13. Kıvamına göre su eklenerek açılır ve kurabiye üzerine sıkma torbası ile sürülür 13.
- Çikolata: Eritilmiş çikolata, kurabiyelerin bir kısmını süslemek için kullanılabilir 15.
- İcing (süsleme şekerlemesi): Su ve pudra şekerinin karıştırılmasıyla elde edilen akışkan bir şekerleme türüdür 5. Çeşitli renklerde boyanarak kurabiyelerin üzerine sürülür 5.
- Şeker Hamuru: Kurabiyelerin üzerine yayılabilir veya çeşitli şekillerde kesilerek kullanılabilir 15.
- Krema: Tereyağı, vanilya özütü ve pudra şekeri ile yapılan süsleme kreması, kurabiyelerin üzerine sürülebilir 1.
- Doğal Malzemeler: Meyve dilimleri veya meyve püresi ile süsleme yapılabilir 5.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: