En lezzetli kanat sosu için birkaç tarif: Acılı Buffalo Sos: 3 yemek kaşığı acı sos, 2 yemek kaşığı tereyağı, 1 tatlı kaşığı sirke, 1 çay kaşığı sarımsak tozu ve karabiber-tuz karışımını karıştırıp 2 dakika kaynatın. Fırından çıkan kanatları bu sosla harmanlayıp 5 dakika daha fırınlayın. Acı Tatlı Sos: 1 yemek kaşığı bal, 2 yemek kaşığı soya sosu, 1 diş rendelenmiş sarımsak, 1 çay kaşığı rendelenmiş zencefil ve pul biberi karıştırın. Kanatları bu sosla harmanlayıp buzdolabında 1 saat dinlendirin, ardından fırında pişirin. Sarımsaklı Yoğurt Sos: 2 diş sarımsak, 3 yemek kaşığı yoğurt, 1 yemek kaşığı zeytinyağı, 1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber, karabiber ve tuzu karıştırıp kanatları 2 saat bu sosta bekletin. Ardından fırında pişirin. Barbekü Sos: 1 yemek kaşığı ketçap, 1 tatlı kaşığı pekmez, 3 yemek kaşığı hazır barbekü sos ve 1 çay kaşığı acı sosu karıştırın. Kanatları 15 dakika fırında pişirip bu sosa bulayın, 5-10 dakika daha fırınlayın. Mangalda kanat sosu için: 1 tatlı kaşığı salça, 3-4 diş sarımsak (rendelenmiş), 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı yoğurt, karabiber, kırmızı pul biber, kekik ve tuzu karıştırıp kanatları iyice bulayın. 2 saat buzdolabında beklettikten sonra mangalda pişirin.