Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Koşer sertifikası, genellikle gıda ve içecek sektöründe faaliyet gösteren ürünlerde bulunur 12. Bu ürünler arasında:
- Et ve et ürünleri (dana, kuzu, tavuk) 13;
- Süt ve süt ürünleri (peynir, yoğurt, süt) 13;
- Yumurta ve tavuk ürünleri 1;
- Meyve ve sebzeler (böcek içermemeli, belirli tarım yöntemlerine uygun olmalı) 13;
- İçecekler (şarap ve meyve suları) 13;
- Ekmek ve tahıl ürünleri (unlu mamuller) 1;
- Şekerleme ve çikolata ürünleri 1;
- Yağ ve katkı maddeleri (bitkisel yağlar, baharatlar) 1.
Ayrıca, ilaç, kozmetik ve temizlik ürünleri gibi gıda dışı ürünler de belirli şartlar dahilinde koşer sertifikası alabilir 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: