Buradasın
Konya usulü tirit kaç saatte pişer?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Konya usulü tiritin pişme süresi, kullanılan malzemelere ve pişirme yöntemine bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Genellikle, etin haşlanması ve tiritin hazırlanması toplamda 1 saat ile 1 saat 30 dakika arasında sürer 34.
- Etin haşlanması: Kuşbaşı doğranmış etin haşlanması, etler yumuşayana kadar yaklaşık 35-40 dakika sürer 3.
- Tiritin hazırlanması: Ekmeklerin kızartılması ve diğer malzemelerin eklenmesiyle birlikte toplam süre 1 saat ile 1 saat 30 dakika arasında değişir 24.
Bu süreler, tarife ve kişisel tercihlere göre farklılık gösterebilir.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: