• Buradasın

    Knorr çorba kıtırı ne işe yarar?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Knorr çorba kıtırı, çabuk çorba çeşitlerinin lezzetini artırmak için kullanılır 23.
    Knorr'un kıtırlı kremalı mantar çorbası gibi ürünlerde, kıtır ekmek oranı %21'dir ve bu kıtırlar buğday unu, maya ve tuz içerir 3.
    Ayrıca, çorbanın daha doyurucu olmasını sağlar 4.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:

    Konuyla ilgili materyaller

    Hazır çorbada hangi katkı maddeleri var?

    Hazır çorbalarda bulunan bazı katkı maddeleri: Tat ve aroma maddeleri: Monosodyum glutamat (MSG), ribonükleotidler, baharatlar, çeşni veren maddeler. Kıvam artırıcılar: Mısır nişastası, buğday nişastası, soya unu, yulaf unu, pirinç unu gibi hidrokolloidler. Yağlar: Genellikle tavuk yağı kullanılır. Şeker: Besin değerini artırmak ve asit tadını örtmek için kullanılır. Süt ve yumurta ürünleri: Kuru süt tozu, krema tozu, peynir altı suyu tozu, kurutulmuş yumurta, yumurta sarısı ve albümini. Koruyucular ve renklendiriciler: Bazı hazır çorbalarda sentetik kimyasal maddeler de bulunabilir. Katkı maddesi bulunmayan hazır çorbalar zararlı değildir.
    A steaming bowl of red lentil soup with crispy bread croutons, surrounded by scattered ingredients like turmeric, garlic, and red pepper flakes on a rustic wooden table in a Turkish kitchen.

    Knorr çabuk çorba içinde ne var?

    Knorr Çabuk Çorba içinde bulunan bazı malzemeler şunlardır: Kırmızı mercimek unu; Kıtır ekmek (buğday unu, maya, tuz); Maltodekstrin; İyotlu tuz; Patates nişastası; Yağ tozu (bitkisel yağ, glukoz şurubu, süt proteini); Maya özütü; Şeker; Bitkisel yağ (palm); Aroma vericiler, sarımsak, zerdeçal, karabiber, pul kırmızı biber, kimyon. Ayrıca, iz miktarda gluten, süt ve süt ürünü, yumurta, kereviz, hardal, soya, çam fıstığı, fındık, antep fıstığı, badem ve susam içerebilir.