Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kırmızı Et Üreticileri Birliği (ETBİR), kırmızı et sanayii, ticareti ve işletmeciliği ile uğraşan kişi ve kuruluşları bir araya getirerek aşağıdaki görevleri üstlenir 13:
- Et üreticilerinin sorunlarına çözüm üretmek 13.
- Halka sağlıklı, hijyen koşullarda besin değeri yüksek et ve et ürünleri sunmak 13.
- Uluslararası standartlarda rekabet edebilir bir ülke profili hedeflemek 1.
- Sektörle ilgili çıkacak yasalarda yetkili birimlere görüş bildirmek 13.
- Kesim standardı ve karkas et kalitesi gibi düzenlemelerde üretim kalitesini sağlamak 13.
- Yem maliyetini kaliteli ve ucuz temin için çalışmalar yapmak 13.
- Kayıtdışı faaliyetlerle ilgili tedbirler almak 13.
- Üyelere ve sektöre yönelik eğitim ve iletişim faaliyetleri düzenlemek 13.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: