Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kimbap sarmak için aşağıdaki adımları izlemek gerekmektedir:
- Pirinç Hazırlığı: 1 kase pirinci yağsız ve tuzsuz olarak haşlayın 14. Haşlanmış pirincin üzerini geçecek şekilde su ekleyin ve ara ara karıştırın 1.
- Malzeme Hazırlığı: Haşlanmış tavuk, 2 adet yumurta, 1 adet salatalık ve 1 adet havucu jülyen doğrayın 14.
- Yosun Serilmesi: Deniz yosununu serin 1. Üzerine haşlanmış pirinci 2 parmak boşluk kalacak şekilde yayın 14.
- Malzemelerin Dizilmesi: Sırasıyla yumurta, havuç, salatalık ve tavukları pirincin üzerine yerleştirin 14.
- Sarma İşlemi: Kenarlardan başlayarak uzun bir rulo yapın 14. Rulonun üzerine merdaneyle hafifçe bastırarak daha sıkı olmasını sağlayın 14.
- Diğer Yosunlar: Diğer yosunları ton balığı ve son yosunu kimchi ile doldurarak sarın 4.
- Servis: Sardığınız kimbapları küçük küçük dilimleyerek servis edin 14.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: