Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Ketçapta tam kıvamı sağlamak için aşağıdaki adımları izlemek önemlidir:
- Malzemeler: Domates rendesi, domates salçası, şeker, pekmez, elma sirkesi, soğan tozu, sarımsak tozu, toz kırmızı biber, karabiber ve kereviz tuzu gibi malzemeleri kullanın 1.
- Pişirme: Tencereye domates rendesi ve salçayı ekleyip diğer malzemelerle birlikte karıştırın 1. Orta ateşte kaynamaya başladıktan sonra kapağını kapatıp kısık ateşte yaklaşık 1 saat pişirin 12.
- Blender Kullanımı: Pişen karışımı blender ile püre haline getirin 3. Gerekirse su ekleyerek kıvamı ayarlayın 3.
- Saklama: Ketçabı hava almayan bir kavanoz veya şişede buzdolabında saklayabilirsiniz 12.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: