Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kereviz derin dondurucuda şu şekilde saklanabilir:
- Hazırlık: Kereviz iyice yıkanır, kabuğu soyulur ve yemek için uygun şekilde doğranır 25.
- Limonlama: Doğranmış kerevizlerin kararmasını önlemek için üzerlerine limon sıkılır 24.
- Poşetleme: Kerevizler, kilitli poşetlere veya buzluk kullanımına uygun kaplara yerleştirilir 25. Her poşete bir seferde kullanılacak miktar konulmalıdır 2.
- Tarihleme: Poşetlerin üzerine tarih yazılır 25.
- Dondurma: Poşetler veya kaplar derin dondurucuya kaldırılır 25.
Kereviz derin dondurucuda 12 aya kadar saklanabilir 5.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: