Buradasın
Kastamonu pastırması ile ne yapılır?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kastamonu pastırması ile yapılan bazı yemekler:
- Pastırmalı ekmek 25. Çemensiz pastırma kullanılarak hazırlanan geleneksel bir lezzettir 2.
- Pastırmalı kuru fasulye 24.
- Pastırmalı pilav 2. Çemensiz pastırma ile yapılır 2.
- Pastırmalı omlet 34.
- Pastırmalı bruschetta 3.
- Pastırmalı pizza 3.
- Pastırmalı humus 4.
- Pastırmalı kaşarlı mantar dolması 4.
- Pastırmalı ıspanaklı gül böreği 4.
- Pastırmalı menemen 4.
Ayrıca, pastırma pilav ve makarnalarla uyum sağlar, et yemeklerine derin bir tat katmak için kullanılır ve peynirler, zeytinlerle birlikte atıştırmalık olarak sunulabilir 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: