Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kaşar Pane Tarifi:
Malzemeler:
- 2 dilim taze kaşar peyniri 23
- 1 adet yumurta 12
- 2 çay bardağı un 23
- 2 çay bardağı galeta unu 23
- 1 su bardağı sıvı yağ (kızartmak için) 1
Yapılışı:
- Kaşar peyniri dilimlerini 2 parmak kalınlığında olacak şekilde ikiye kesin 3.
- Unu, çırpılmış yumurtayı ve galeta ununu ayrı tabaklara alın 13.
- Yağı kızdırın 1.
- Kaşar dilimlerini önce una, sonra çırpılmış yumurtaya ve en son galeta ununa batırın 23.
- Kızgın yağda 25-30 saniye üstündeki pane altın sarısı bir renk alıncaya kadar kızartın 12.
- Sıcak sıcak servis edin 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: