Buradasın
Karamelli tavuk göğsünün püf noktası nedir?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Karamelli tavuk göğsünün püf noktaları şunlardır:
- Karamel yapımı: Şekeri yakmadan eritmek önemlidir 12. Şekerin yanmaması için kısık ateşte çalışmak gerekir 3.
- Tavuk göğsü kıvamı: Pürüzsüz bir kıvam elde etmek için unu topaklanmaması adına orta ateşte kavurmak ve sürekli karıştırmak gerekir 3. Tavuk göğsünü piştikten sonra mikserden geçirmek de iyi bir kıvam elde etmeye yardımcı olur 3.
- Servis: Tatlı, buzdolabında birkaç saat dinlendirildiğinde karamel ve tavuk göğsü lezzetleri daha iyi bütünleşir 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: